jag bara rullar fram

idag har jag mått dåligt över min vikt, trotts detta har jag ätit förmycket. Choklad tillexempel. ÅNGEST. Som tur är har jag rört mycket på mig idag. Får bli mer rörelse imorgon. Det vankas fest imorgon också. Sugen är jag inte. Alkohol gör mig fet, plus att jag är sjuk.

Morgondagens fråga:
Festa nykter?

Jag har förresten märkt att jag blir sur rätt lätt, typ när jag är trött. Eller hungrig, eller om jag känner mig fet. Fy mig och stackars min omgivning. Här med lovar jag att försöka bli en gladare och positivare person. Om inte annat så kan jag ju låssas, för deras skull. Jag älskar dem. Utan vänner vore jag ingenting. De är min familj.

Söndagsångesten är enorm
vet inte hur länge jag kommer lyckas hantera detta med B. riktigt jobbigt. Och inatt? vad fan va det för nått?
just nu skulle jag vilja dö.

besviken?

idag har jag haft obra sex med min drömkille. det känns sådär.

trösta mig

idag har jag trösthandlat sedan tröstätit och sedan tröstspytt.
Fullkornsmackaroner med tomatbasilikasås och fetaost var måltiden.

you and I collide


Kärlek. Smaka på ordet. Lyssna på kärlekssånger, hör passionen i rösten, läs textraderna. När jag känner så som i kärlekslåtarna då vet jag att jag är kär. Jag är inte kär i B. Det är dagens insikt, jag är verkligen inte det. Men jag tycker oerhört mycket om honom. Han betyder så mycket. Jag är rädd för att jag inte kommer våga släppa in någon och tillåta mig själv att bli kär igen. Jag måste börja våga för att kunna vinna.

Ida Scott Taylor once wrote: Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering

Dagens funderare:
- Vad är kärlek?

She says

Det har varit en helg i känslornas tecken.
Jag är inte så smart, än så länge lyckas jag förtränga det och jag har världens bästa tid med min bästa vän. Men hur ska jag reagera när bästis börjar dejta andra söta flickor? Han är ju min bästaste killvän, får inte förstöra detta nu. Försöka tänka på annat.

Har haft kast självförtroende och självkänsla under en period nu. Dags att ändra på det. Jag är faktiskt rätt så fantastisk. har ångest över min kropp. Den sägs vara vacker, men jag ser bara fett. fett fett. tjockis, lönnfet. Usch. Har inte vågat väga mig på länge.. Får dempa min ångest med träning och lite diet kanske?

Kvällens tanke:

"Människan kan inte upptäcka nya oceaner förrän hon fått modet att förlora kusten ur sikte". Okänd

gisses

dags att växa upp nu
jag har gjort bort mig totalt
imorgon är starten på något nytt

jag älskar dig

Jag har världens bästa killkompis.
Vissa betyder så otroligt mycket för mig och han är en av dom.
Utan honom vore livet lite svårare och mindre roligt.
Jag älskar honom!



RSS 2.0