uuu

jag äter och spy jag är en vampyr

oj

kom i ett par byxor jag köpte för 5 år sedan när jag va smal, Dom sitter inte lika snyggt som då. men jävlar jag har inte kunnat ha dom på 2,5-3 år..
Går omkring i dom nu och man känner ju inte direkt för o äta när man har så tighta byxor på sig.
Har sprungit 6km idag, städat och druckit kaffe!
idag är en bra dag

Ångest och nystart

Jag har sjuk ångest, jag har levt livets glada dagar ett tag nu och ätit på tok förmycke, känner mig enorm, vågar inte väga mig. Jag har läst en bok om anorexi ikväll, inte för att jag vill ha anorexi men fan det är dags för en omstart nu, Så resten av veckan blir det kaffe, kaffe och åter kaffe. Har börjat med några piller oxå, se om dom hjälper. Tänker inte äta något snacks, godis eller feta kalloribomber. Idag har jag ätit pastasallad, rostbiff, 3 brödbitar (små) 3 knäcke med massa ost på plus världens tårtbit. fyfan :(. Ska skriva upp här i bloggen allt jag äter varje dag så jag får koll. dom 3 första dagarna kommer nog att vara jobbigast, men sen känner man ju resultat och det blir inspirrerande.

Ska försöka belöna mig själv med andra saker förutom mat. Typ ansiktsmask och nagellack och sånt.

Ska försöka gå promenader varje dag med, jag har ju ändå inget för mig, 15 000 steg är målet för varje dag! Borde jag ju klara av rätt lätt! Kanske skulle börja simma också?! tål att tänkas på!

Målet till bröllopet om en månad är 66 kilo. Jag vågar som sagt inte väga mig nu men kan tänka mig att det ligger kring 70, ska väga mig på fredag. 4kilo borde jag klara på en månad. 1 kilo i veckan! I can do it. Jag måste. Blir så mycke gladare och vackrare när jag gått ner några kilon.  Sen får det mig att släppa tankarna på annat jobbigt. Som herr bästis som numera dejtar andra, det svider, jag saknar honom massa. Kommer inte träffa honom på hela sommaren. usch, han som var min klippa. Nu får jag vara min egen klippa.

rätt ska va rätt

idag har jag en inte-ätar-dag
det spelar inte någon roll hur hungrig jag blir
jag ska inte äta!

spy

jahopp jag är inne i värsta äta-spy perioden nu
idag åt jag iofs en sallad utan att spy.
men när jag kom hem ja då jäklar åt jag mackor och mackaroner och spydde direkt efterråt.
varför? det är väl enklare att inte äta alls? jag blir så trött på mi själv.

:(

ska försöka att inte gräva ner mig i ångest
imorgon är det farväl!
åh

Nu är det slut

Defenitivt, det svider och hugger i mitt stackars hjärta när jag tänker på det. Men jag får lösa det med att ha tankarna på annat håll. Typ maten! Trots simning, morgonpromenad och annan träning fick jag ångest när jag åt pasta med tomat förut. Spydde upp det och gick en promenad på 90 minuter.

RSS 2.0